Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinyoutubemail

ОС при ЦИК – кръгла маса  PDF документ

ОС при ЦИК - кръгла маса PDF документ

ОС при ЦИК – кръгла маса

От тази страница можете да свалите пълния текст на стенограмата от кръглата маса, инициирана от ОС при ЦИК в PDF формат. Използваня е информация от страницата на ЦИК.

Считаме, че в този формат информацията от стенограмата, която е в обем над 150 страници, едва ли е в най-удобен вид за всички заинтересовани.

В тази връзка същата информация е представена във вид на уеб страница, където може да се използват възможностите на браузърите за извършване на търсене по определени думи или изрази.

Имаме представяне и във формат doc и docx ( могат да се използват единия или другия вариант в зависимост от версията на Word, която използвате.

Допълнително в средата на уеб страници сме представили докладите и становищата от трите “рунда” на кръглата маса. В така представените доклади има малки корекции от авторите с цел докладите да са на книжовен български език а не на разговорен.

При проблеми с използване на информацията за ОС при ЦИК – кръгла маса  PDF документ от тази страница можете да използвате данните за контакт с нас. Очакваме да се свържете и ако имате въпроси относно приложението на законодателството в областта на изборния процес и (или) сигнали за нарушения. Вашите запитвания и въпроси ще бъдат разгледани и Вие ще получите отговори с предимство!

Облайн форма за контакти:

Вашите имена (required)

Вашият електронен адрес (required)

Относно:

Вашето съобщение

 

Телефони:  024414335, 0882364335

Ел. поща: os.cikbg@gmail.com

 

ОС при ЦИК – кръгла маса  PDF документ

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinyoutubemail